Chaufförjobb Göteborg

Oversand Transport – chaufförjobb Göteborg

Söker du jobb som chaufför?

Söker du chaufförjobb i Göteborg? Då ska du spana in vad Oversand Transport har för lediga tjänster. Med en anställning hos oss blir du en del i ett glatt gäng där vi ser dina styrkor! Vi söker både nyutbildade chaufförer och dem med lång erfarenhet.

Transport

Rätt chaufför för dina behov!

Våra erfarna och flexibla chaufförer tar sig an uppdrag utifrån dina behov. En noggrann transportplanering är A och O där vi arbetar tidseffektivt när det kommer till transporter, samtidigt som vi vill göra så lite åverkan på miljön som möjligt.

Chaufförjobb Göteborg

Logistik

Söker du nya och spännande uppdrag som lastbilschaufför?

Vi på Oversand Transport är ständigt på jakt efter lastbilschaufförer. Hos oss ingår du i ett arbetslag där lojalitet, flexibilitet och prestigelöshet är tre viktiga hörnstenar. Tillsammans ser vi till att vi får en blomstrande arbetsmiljö, vilket är något som vi uppskattar mycket.

Målsättningen är att de anställda ska känna sig helt och fullt ut trygga, vilket innebär att du alltid får information så fort det kommer ett ledigt jobb. Vi söker dels personal med bredd och djup på kompetensen, alltså med lång erfarenhet, men även helt nyutbildade. Vill du arbeta på ett företag som ser dina styrkor och där du får känna att du är en i gänget redan från första dagen? Då är Oversand Transport rätt företag!

Bemanning

Oversand Transport är ett bemanningsföretag som vänder sig till företag inom många olika branscher. Vi erbjuder våra tjänster inom bemanning i hela Skandinavien. Behöver ert företag hjälp med frakt eller transport så har vi chaufförer som med kort varsel kan vara på plats, och genomföra transporter i enlighet med de behov ni har.

Chaufförjobb Göteborg

Chaufförjobb Göteborg

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Oversand Transport AB

Box 1446, 701 14 Örebro

073-310 75 64

thomas@oversandtransport.se

Redo för nya utmaningar?

I så fall – sök jobb hos Oversand Transport redan i dag!